Gratis undervisning i det danske sundhedssystem


Vi er en gruppe af yngre læger, der tilbyder undervisning i det danske sundhedsvæsen til sprogskoler og andre relevante fora i Region Nordjylland.


Vores mål med undervisningen er at bibringe nydanskere en bedre forståelse af det danske sundhedssystem, for således at blive i stand til at få den rigtige hjælp på rette tid og sted. I vores undervisning vil vi blandt andet tage emner op som:

        Hvad kan man bruge en praktiserende læge til?

        Hvorfor kan jeg ikke købe antibiotika på apoteket?

        Hvad gør jeg hvis jeg bliver gravid?


Vi håber således at være med til at ruste jeres studerende bedre til at møde det danske sundhedsvæsen, samtidig med at vi bliver klogere på de barrierer som kan opleves i systemet.


Vi tilbyder undervisning af 2-3 timers varighed og kommer typisk to læger pr. klasse. Vi medbringer selv undervisningsmateriale og behøver blot et lokale med mulighed for at benytte power point.


Undervisningsmaterialet er holdt i et let forståeligt sprog og med mange billeder, men eleverne skal helst have et danskniveau som gør dem i stand til at stille spørgsmål og deltage aktivt i diskussionerne.


Vi har også mulighed for at byde ind med udvalgte emner så som seksual sundhed, børnesundhed eller andre emner som måtte være relevante for netop din klasse.


Hvis dette tilbud falder i jeres interesse, er I meget velkomne til at skrive til projektansvarlig på nedenstående mail.

Såfremt I har specifikke ønsker for undervisningen, er I også meget velkomne til at kontakte os for et målrettet undervisningstilbud.


Projektansvarlig

Navn: Marina Sørensen

Mail: sundintegration@sund-nord.dk


Copyright © All Rights Reserved