Gratis SEXUALUNDERVISNING til dine elever!

Vi er en gruppe yngre læger, der tilbyder gratis seksualundervisning rettet mod folkeskolens 8.-10. klasser, efterskoler og andre interesserede grupper på tilsvarende alderstrin i Nordjylland.


Målet med undervisningen er at bibringe eleverne en forståelse af deres krop, informere om prævention og seksuelt overførte sygdomme samt ikke mindst at få en åben diskussion omkring bl.a. lyst og seksualitet, der kan være svære at tale med andre voksne omkring.


Undervisningen består således dels af ´klassisk´ seksualundervisning med emner som kroppens anatomi og udvikling, beskyttelse mod uønsket graviditet og seksuelt overførte sygdomme, og dels emner som præstationsangst, lyst, onani og pornografi hvor der lægges op til mere dialogbaseret undervisning.


Vi tilbyder undervisning af 2-3 timers varighed alt afhængig af hvad I ønsker, og kommer typisk to læger pr. klasse.


Projektet har kørt på frivillig basis siden efteråret 2012, og vi har derfor erfaring med at undervise hundredevis af unge nordjyder.


Hvis dette tilbud falder i jeres interesse, er I meget velkomne til at skrive til projektansvarlig på nedenstående mail.

Såfremt I har specifikke ønsker for undervisningen, er I også meget velkomne til at kontakte os for et målrettet undervisningstilbud.


Projektansvarlig

Navn: Gitte Bro Schmidt

Mail: sundsex@sund-nord.dk
Copyright © All Rights Reserved